Blog

Reparații pentru acoperiș

Întreținerea corespunzătoare a acoperișului, verificările periodice, chiar și mici renovări atunci când este cazul asigură confortul locuinței dvs. Vântul, zăpada, variațiile de temperatură ploaia sunt doar câțiva factori care acționează în mod direct asupra acoperișului, afectând integritatea, aspectul, rezistența în timp, deteriorând astfel locuința dvs. De aceea unele reparații pentru acoperiș trebuie făcute la timp pentru a nu lăsa ca apa să se infiltreze în pereții sau tavanul casei.

Există o serie de factori care duc la deteriorarea acoperișului cum ar fi intemperiile, vremea deosebit de aspră cu temperaturi deosebit de scăzute sau deosebit de ridicate, ne-întreținerea acoperișului prin verificări periodice, sau executarea necorespunzătoare a acestuia. Toate acestea, dar și multe altele pot produce scurgeri ale apei sau infiltrații prin acoperiș determinând multiple probleme cum ar fi:

          deteriorarea tavanului și a pereților ducând la costuri de renovare;

          apariția mucegaiului datorat umezelii din pod, afectând chiar și sănătatea;

          posibilitatea apariției scurt-circuitelor pe cablurile electrice în contact cu apa infiltrată.

Un acoperiș bine executat durează destul de mult în timp. Dacă acoperișul nu este executat corespunzător aceasta scurtează perioada sa de folosință și apariția mai repede a unor probleme. Recomandăm astfel realizarea lucrărilor de acoperiș cu specialiști dar și cu materiale de calitate.

Chiar si reparațiile pentru acoperiș trebuie să fie realizate cu specialiști și la standarde înalte. Fie că este un acoperiș vechi, fie că este un acoperiș mai demodat, fie că doriți să măriți spațiul de locuit și trebuie să faceți modificări ale locuinței nu uitați că un acoperiș bine executat va lungi viața locuinței dvs. și vă va scuti de cheltuieli inutile.

Executate la timp unele reparații pentru acoperiș vor menține confortul locuinței dvs., vă vor păstra banii irosiți pe reparații inutile datorate neglijenței și vor lungi viața construcției.

 

Lasă un comentariu